Georgina Beyer, primul parlamentar transsexual din lume, crede ca poate fi un model de viata pentru semenii sai australieni. Acesta este motivul pentru care a acceptat fara rezerve oferta a doi producatori de film de a-i ecraniza viata. Povestea doa
Georgina Beyer, primul parlamentar transsexual din lume, crede ca poate fi un model de viata pentru semenii sai australieni. Acesta este motivul pentru care a acceptat fara rezerve oferta a doi producatori de film de a-i ecraniza viata. Povestea doamnei Beyer, care s-a retras din politica anul trecut, are toate sansele sa devina un film de top. Inainte de a-si face operatia de schimbare de sex in 1984, Georgina a lucrat ca stripteusa si prostituata in Wellington si Sydney, dupa care a devenit actrita si producator de televiziune. Femeia s-a lansat in politica in 1992, iar trei ani mai tarziu a devenit primul primar transsexual din lume. Beyer a rezistat in functia de edil al orasului Carterton pana in 1999, dupa care, in calitate de membru al Parlamentului, s-a angajat in campanii politice care au militat pentru apararea drepturilor transsexualilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.