Anul trecut m-am trezit intr-o dimineata cu o durere puternica in partea dreapta a abdomenului. Intai am crezut ca e de la canicula, am mancat ceva si mi s-a facut rau. Durerea persista, asa ca am decis sa ma duc la medic.

Am mers la un mare spital din Bucuresti. Un medic m-a luat in primire si in mai putin de 30 secunde mi-a spus ca am apendicita si sa ma dezbrac ca ma interneaza pe loc. Am incercat sa-l conving sa-mi faca mai multe investigatii.

Vaicarelile mele n-au contat. In aceeasi zi am fost operat de apendicita. Dupa cateva zile de la operatie, durerile persisitau. Cand m-au lasat sa plec, m-am dus la Urgenta. Aveam o piatra la rinichi cu care puteam pune temelia unei noi Case a Poporului... Acesta era diagnosticul corect.

Scrie si tu! La "Cetateanul"!
Suntem siguri ca si tu ai trecut prin ceva asemanator! Acum ai ocazia ca toata lumea sa stie prin ce ai trecut. Scrie si tu! La "Cetateanul"!
cetateanul@jurnalul.ro sau pe adresa Piata Presei Libere, nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucuresti, pentru "Cetateanul"