Benfica il face mincinos pe actionarul din Ghencea, care anuntase transferul lui Dica in Portugalia. Singura achizitie de iarna, Habibou, s-a accidentat.Nicolae Dica a avut un an mai slab la Steaua,iar acest lucru se reflecta in oferte Marius Lacatus a deplasat in cantonamentul din Spania un numar minim de jucatori, 22, pentru o formatie cu pretentii de Liga Campionilor, iar situatia tinde sa se inrautateasca dupa ultimele evenimente de la Steaua. Singura achizitie din Ghencea, Habib Habibou, s-a accidentat la antrenamentul de luni dimineata. Francezul a suferit o contractura la muschii inghinali, fiind nevoit sa termine sedinta de pregatire mai devreme decit colegii sai. El se va pregati separat citeva zile, dar nu se stie cit de grava este accidentarea, suporterii stelisti avind amintiri neplacute in ceea ce priveste astfel de incidente. Anul trecut, portarul brazilian Andrey Nazario s-a accidentat chiar la primul sau antrenament in Ghencea, fiind nevoit sa efectueze un tratament de recuperare in strainatate pentru a putea evolua la Steaua. Becali a precizat ca nu se grabeste cu transferurile, dar anunta ca la Steaua vor veni fotbalisti de valoare. „Habibou nu este un jucator confirmat, daca va confirma, o va face la Steaua, daca avem noroc, are doar 20 de ani. Aduc intariri, fac o echipa puternica in aceasta iarna, nu iarna viitoare. Aduc jucatori consacrati, 3-4 jucatori de valoare mare. Nu sint sigur nici eu in acest moment, mai sint 40 de zile de perioada de transferari, nu ma grabeste nimeni, o sa fac o selectie, nici eu nu stiu exact pe cine. Lacatus o sa aiba 2-3 atacanti in zece zile, nu conteaza citi bani costa", a spus el. Steaua i-a pierdut deja pe Armenteros si pe Thereau, ultimul fiind aproape de a semna cu Charleroi.

Patronul pluseaza, intre timp, negativ la imaginea clubului sau in strainatate. Finantatorul stelist anuntase luni dimineata ca Nicolae Dica este ca si transferat la Benfica Lisabona pentru patru milioane de euro. „Salariul lui Dica mai trebuie sa aranjeze Giovanni (n.r. - Ioan Becali), in rest, in mare proportie e dat. Suma e de patru milioane de euro. E posibil sa plece si Goian, dar va pleca pe 7-8 milioane", a spus Becali. Citeva ore mai tirziu, el a revenit asupra declaratiei anuntind ca „Dica nu a plecat inca, nu ii mai dati voi, presa, ca Dica a semnat cu Benfica. Pina nu semneaza, nu putem spune ca Dica e la Benfica. Probabil va semna saptamina asta". Becali a fost insa contrazis oficial de clubul Benfica, portughezii anuntind printr-un purtator de cuvint, citat de agentia Lusa: „Circula un zvon in presa din Romania ca atacantul de la Steaua Bucuresti, Nicolae Dica, s-a transferat la Benfica Lisabona. Conducerea clubului Benfica dezminte aceasta informatie, negind ca exista vreun interes al societatii sportive pentru jucatorul mentionat. Nu exista nici un interes pentru jucator, poate a fost o tentativa de a creste valoarea fotbalistului din partea presedintelui de la Steaua", se arata in comunicat. In schimb, fundasul stinga Laszlo Sepsi de la Gloria Bistrita urmeaza sa fie prezentat astazi si ar putea semna un contract pe cinci ani si jumatate.

Sa moara capra vecinului Politica manageriala catastrofala a lui Gigi Becali nu l-a impiedicat pe acesta sa ii ironizeze pe rivalii de la CFR Cluj: „Ce sa faca la Cluj? Un club fara suporteri n-are nici o valoare. Roman care e suporter al CFR nu exista, numai probabil membrii familiilor celor care joaca, doi-trei romani, sau din stafful tehnic si cred eu ca nici aia nu tin cu CFR". In replica, presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, a declarat: „Eu zic sa-l lasam cu mustata lui. Am vazut ca sintem pe locul doi la media de spectatori pe meci, dupa Steaua, asa ca nu ar trebui sa se lege de publicul nostru".