Premierul Calin Popescu Tariceanu cauta o varianta de acoperire in scandalul Norica Nicolai, intentionand sa ceara, in aceasta chestiune, o decizie politica a Biroului Permanent al PNL, in prima lui sedinta, fie saptamana aceasta, fie saptamana viito

Premierul Calin Popescu Tariceanu cauta o varianta de acoperire in scandalul Norica Nicolai, intentionand sa ceara, in aceasta chestiune, o decizie politica a Biroului Permanent al PNL, in prima lui sedinta, fie saptamana aceasta, fie saptamana viitoare.

Trezindu-se cu un cartof fierbinte in mana, Tariceanu vrea sa aiba justificarea unei decizii a partidului pentru sustinerea Noricai Nicolai, pana in panzele albe. Daca decizia politica nu-i va fi favorabila acesteia, Tariceanu va avea o justificare pentru a-i retrage nominalizarea. Surse din apropierea premierului au declarat ca el a luat aceasta decizie dupa ce a consultat mapa profesionala, integrala, a Noricai Nicolai, mapa care i-ar fi ajuns pe birou luni dimineata. Convocand-o pe aceasta la o discutie, premierul i-ar fi spus, sustin aceleasi surse, ca daca i-ar fi stiut istoricul profesional nu ar fi nominalizat-o.

SAMPANIE. Tariceanu si-a chemat si colegii din conducerea partidului, ieri dupa-amiaza, la Guvern, la o cupa de sampanie, cu ocazia zilei sale de nastere, prilej cu care intentiona sa testeze si reactia sustinatorilor lui Nicolai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.