Pedeapsa. Politistii botosaneni banuiti ca ar fi organizat o orgie sexuala in sediul Serviciului de Inmatriculari Auto si-au pierdut, temporar, slujbele de la ghiseu Cei patru politisti de la Inmatriculari Auto Botosani, acuzati ca au facut sex cu o
Pedeapsa. Politistii botosaneni banuiti ca ar fi organizat o orgie sexuala in sediul Serviciului de Inmatriculari Auto si-au pierdut, temporar, slujbele de la ghiseu Cei patru politisti de la Inmatriculari Auto Botosani, acuzati ca au facut sex cu o prostituata de 16 ani chiar in sediul institutiei, au fost mutati disciplinar pe posturi care sa nu presupuna relatia directa cu publicul. Decizia transferarii acestora de la munca la ghiseu - unde faceau examinari auto, pe posturi din sectorul administrativ, apartine prefectului judetului, Gheorghe Sorescu. Acesta sustine ca cei patru angajati, banuiti ca ar fi organizat, in luna septembrie, o orgie sexuala la care au invitat o tanara de 16 ani dintr-un centru de plasament, vor fi demisi daca se doveste ca au facut sex la birou. Scandalul a pornit dupa ce fata, cercetata de Inspectoratul Judetean de Politie Botosani pentru prostitutie, a declarat ca a fost obligata de un proxenet sa faca sex cu multi clienti, printre acestia numarandu-se si cei patru politisti de la Inmatriculari Auto. Cazul se afla si in atentia Ministerului Administratiei si Reformei Administrative, oficialii institutiei declarand ca vor demara o cercetare interna dupa ce instanta se va pronunta in dosarul de prostitutie aflat pe rol.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.