Vedeta Antenei 1 se pregateste sa-si lanseze, anul acesta, cea de-a doua carte, inspirata din experienta sa in Irak si Afganistan. Cea mai mare parte a cartii va contine fotoreportaje din zona macinata de conflicte si atentate, dar si relatarea even
Vedeta Antenei 1 se pregateste sa-si lanseze, anul acesta, cea de-a doua carte, inspirata din experienta sa in Irak si Afganistan. Cea mai mare parte a cartii va contine fotoreportaje din zona macinata de conflicte si atentate, dar si relatarea evenimentelor prin care prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" a trecut in scurtele ei vizite acolo. Apropiatii Mihaelei Radulescu spun ca aceasta carte ar trebui sa vada lumina tiparului la mijlocul acestui an, la aproximativ un an dupa ce a debutat ca scriitoare. Primul sau volum s-a numit "Despre lucruri simple" si a fost o colectie de articole publicate, in general, in presa si mai ales in revista "Elle". Daca in prima carte vedeta a abordat o gama larga de aspecte sociale, in cea de-a doua, Mihaela Radulescu va pune accent pe munca militarilor romani care activeaza in Irak si Afganistan si pe experientele lor din zonele de conflict. In plus, ea prezinta si conditiile de viata de acolo, pe care le-a simtit pe propria piele. Desi a fost clasificata de autoritati ca un VIT (Very Important Target), tratamentul nu a presupus mancare mai buna sau cazare de cinci stele, ci doar o paza mai complexa, avand in vedere ca era o celebritate casatorita cu un israelian si mama unui copil nascut la Tel Aviv.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.