Astazi traversati o conjunctura de organizare, exploatare a propriilor valori, schimbari pe care le manuiti cu multa inteligenta. Talentul de mediator va permite sa obtineti mari avantaje, dar lipsa de ambitie va poate impiedica sa valorificati momentul la intreaga lui valoare. In contractele de afaceri veti fi repede multumiti de fructul eforurilor dumneavoastra, mai ales atunci cand dominati situatia. Acesta este contextul care vi se potriveste. Schimburile excelente de idei contribuie la asigurarea unor colaborari pe termen lung si de bun augur. Trebuie insa sa va ascundeti cat mai bine timiditatea si sa evitati impunsaturile cu anturajul apropiat! Va puteti consuma energia in lucruri lipsite de importanta, de aceea vi se recomanda sa procedati cu mai mult tact.

Berbec
Incercati sa manevrati cu finete contextul si sa intoarceti totul in favoarea dumneavoastra! Sunteti putin cam schimbatori in opinii in materie de dragoste si daca partenerul va deranjeaza cu ceva, va orientati imediat spre alte persoane. Voluptatea a fost inlocuita temporar cu indiferenta, ceea ce va va pune serios partenerul pe ganduri.
Sunteti spontani , iar in afaceri faptul ca va intereseaza mai multe lucruri deodata este in avantajul dumneavoastra. De undeva, va aparea o ocazie deosebita si veti fi acolo pentru a profita in timp util.

Taur
Exercitati prea multa presiune asupra partenerului, considerandu-l exclusiv proprietatea dumneavoastra. Nu suportati nicio autoritate, va revoltati din orice, vi se pare ca nimeni nu ar fi in masura sa va dea un sfat care ar putea sa va intereseze. Ca atare, ziua este favorabila mai ales norocosilor care nu trebuie sa depinda de nimeni, ba mai mult decat atat celor care au de luat decizii legate strict de propria afirmare. O persoana de sex opus va provoaca la o discutie nu tocmai placuta si va face promisiuni pe care in mod cert nu le va putea respecta. Evitati implicarea emotionala sau o afisare prea sincera a emotiilor, deoarece astazi aveti tendinta de a fi idealisti, lucru care va poate face foarte vulnerabili in fata celorlalti.

Gemeni
Trebuie sa fiti foarte prudenti, deoarece aveti o pronuntata sensibilitate la nivel psihic si mental si puteti claca foarte usor. Pot exista situatii mai tensionate in familie pe care trebuie sa le rezolvati si astfel va va ramane mai putin timp pentru dumneavoastra. Puteti chiar actiona ca sfatuitor intre doua parti aflate in conflict. Sunteti extrem de indecisi si aveti tendinta sa va sprijiniti pe altii pentru ca nu sunteti siguri daca deciziile personale sunt bune sau nu. V a focalizati ideile in functie de necesitatile anturajului dumneavoastra.

Rac
Aveti un comportament teatral, care fie prin darul convingerii, fie recurgand la forta, reuseste sa va permita sa intoarceti situatiile in avantajul dumneavoastra. Expansiunea sociala sau profitul pot sa provina din calatorii, din legatura cu strainatatea. Amuzament prin voiaje lungi. Conceptiile filosofice elevate deschid portile catre magistratura, administratie sau organizatii legale. Va este mult mai usor sa va organizati, sa planificati si sa verificati decat sa va implicati intr-o munca directa, decat sa fiti in contact cu oamenii.

Leu
Formati o echipa de succes cu partenerul, deoarece manifestati incredere si sustinere reciproca. Refuzati orice relatie fara perspective, faceti mici reprosuri daca partenerul nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Puteti fi fascinati de catre o persoana de sex opus care va incita prin indiferenta. Puteti incerca sa fiti dumneavoastra cei ofensivi! Triumfati chiar si asupra dusmanilor, eventual transformandu-i in prieteni. Optimismul exagerat va transforma viata intr-o continua distractie. Preluati factorul de noroc gratie unor evenimente trecute in care ati actionat in interesul tuturor.

Fecioara