O profesoara de liceu din Roman a starnit un scandal incendiar pe plan local si national, dupa ce s-a fotografiat goala si s-a pomenit ca pozele erotice ii sunt afisate pe Internet. Ulterior, aceasta a demisionat din cadrul liceului romascan, invoca
O profesoara de liceu din Roman a starnit un scandal incendiar pe plan local si national, dupa ce s-a fotografiat goala si s-a pomenit ca pozele erotice ii sunt afisate pe Internet. Ulterior, aceasta a demisionat din cadrul liceului romascan, invocand diverse motive de ordin personal. Faptul a fost intens mediatizat, iar lumea s-a grabit s-o arate pe femeie cu degetul. Dincolo de aparente si prejudecati, realitatea tinde insa sa fie cumva alta decat cea afisata.

Iulia Giurgi (fosta Ciobanu, foto) are 29 de ani si a fost, pana anul trecut, profesoara de limba si literatura romana la Liceul cu Program Sportiv din Roman. In fata elevilor trecea drept un cadru didactic bun si cu un comportament ireprosabil. In viata particulara insa, profesoara avea probleme destul de mari. Una din acestea era ca sotul ei decisese sa divorteze, dupa un mariaj de cativa ani. In timpul casniciei insa, ea a a facut o greseala care avea, ulterior, sa o coste scump: a acceptat sa pozeze goala in diverse pozitii erotice. Surpriza a venit mai tarziu, cand profesoara de romana a prins de veste ca fotografiile pe care le facu se, nu mai putin de 32 la numar, erau deja postate pe reteaua locala de Internet. Din demnitate, ea a demisionat din postul detinut la catedra liceului romascan. Motivele invocate au fost legate in principal de problemele din casnicie, respectiv de divortul care tocmai se pronuntase si care, sustinea ea, ii afectase moralul intr-o asa masura, incat nu mai putea face fata cu succes activitatii de cadru didactic.

Poze de familie sau marturii ale infidelitatii?
Fosta profesoara de romana s-a marginit sa declare ca fotografiile ii fusesera facute chiar de fostul ei sot, in momente de amuzament intim. Ea a afirmat: „Acele poze au fost facute in joaca, in niste momente in care eu si fostul meu sot am cautat sa dam putina culoare intimitatii noastre. Acum, dupa ce ne-am despartit, el foloseste in mod nedemn fotografiile, ca sa ma discrediteze cu orice pret“, a spus profesoara. Pe de alta parte, ex-sotul profesoarei, contactat fiind, a sustinut ca pozele fusesera facute de altcineva, fara stirea lui, adaugand totodata ca unul din motivele pentru care divortase a fost tocmai cel legat de infidelitatea fostei sale sotii. „Eu am aflat de fotografiile fostei sotii abia cand au fost publicate pe net, deci nu aveam cum sa i le fac eu. Numai ea stie cine i le-a facut si pe unde, caci nu la noi acasa au fost facute. Nu comentez moralitatea fostei mele sotii, dar spun ca stiam ca incepuse sa calce stramb“, a afirmat barbatul.

Profesoara, fotografiata de sot in locuinta lor
Scandalul a fost intens mediatizat, iar pozele sexy ale fostei profesoare au impanzit atat paginile ziarelor, cat si ecranele televizoarelor. Toti s-au grabit sa guste senzationalul si sa o condamne pe femeie. Si totusi, dincolo de aparente, realitatea pe care nimeni nu a vrut sa o vada este cu totul alta. In primul rand si total contrar celor afirmate de fostul sot al Iuliei, fotografiile au fost totusi facute in apartamentul acesteia, si nu in alta parte. Fosta profesoara poate demonstra cu usurinta, oricand, acest lucru. Si-n acest caz, mai raman doua probleme de lamurit: cine a fotografiat-o si cine i-a postat, mai apoi, pozele pe Internet?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.