Atacantul Ionut Balba si-a prelungit ieri intelegerea cu Poli Iasi, a anuntat impresarul fotbalistului, Ioan Salavastru, care a adaugat ca noul acord este valabil pana in 2011. Dorit de Rapid, jucatorul a ales sa ramana la Iasi, insa are promisiunea
Atacantul Ionut Balba si-a prelungit ieri intelegerea cu Poli Iasi, a anuntat impresarul fotbalistului, Ioan Salavastru, care a adaugat ca noul acord este valabil pana in 2011. Dorit de Rapid, jucatorul a ales sa ramana la Iasi, insa are promisiunea ca, in cazul unei oferte bune, va fi lasat sa plece. "Eram in negocieri cu Poli de ceva timp, dar astazi (n.r. ieri) am ajuns la o intelegere. Balba a semnat un contract valabil pe trei ani si am stabilit de comun acord ca jucatorul sa plece daca va primi o oferta tentanta, insa din vara. La momentul actual, Poli Iasi era cea mai buna varianta pentru jucator", a declarat Ioan Salavastru. Conform noului acord, Ionut Balba, care de la 1 ianuarie 2008 intrase in ultimele sase luni de contract, nu va avea un salariu anual mult mai mare, dar va primi un bonus de performanta in cazul in care va contribui la mentinerea echipei in prima liga. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.