Cantareata a avut recent parte de o surpriza nedorita. Intr-un acces de bunavointa si profitand de faptul ca Andreea Antonescu a reintrat in circuitul concertelor din tara, iubitul ei, afaceristul Traian Spak, i-a angajat un bodyguard, ca s-o stie i
Cantareata a avut recent parte de o surpriza nedorita. Intr-un acces de bunavointa si profitand de faptul ca Andreea Antonescu a reintrat in circuitul concertelor din tara, iubitul ei, afaceristul Traian Spak, i-a angajat un bodyguard, ca s-o stie in siguranta atunci cand este plecata. Din nefericire, blonda nu s-a aratat foarte incantata de gestul lui, considerandu-l, probabil, doar un mod de a o controla. Desi Spak negociase deja termenii colaborarii si achitase prima deplasare, 100 de euro, in secunda doi, Andreea si-a concediat garda de corp, pe un ton extrem de taios. Traian i-a explicat, se pare, care a fost intentia, dar cantareata nici nu a vrut sa auda. "Acum doi ani am fost atacata de un fan. Ma aflam la un concert in tara si ma pregateam sa ma intorc la hotel. Atunci a parut un barbat care a incercat sa ma sarute si pentru ca am ripostat mi-a infipt mana in gat. M-am speriat destul de tare. Pe fondul acestui incident, Traian a vrut sa-mi ofere protectie. Dar sincer, ma descurc, mai ales ca acum am dansatorii care ma insotesc in deplasari", ne-a marturisit Andreea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.