Romanul acuzat ca ar fi agresat sexual, sambata, la Firenze, o tanara italianca a fost retinut duminica noapte, in timp ce se afla in casa surorii sale, informeaza Adnkronos. Femeia, in varsta de 28 de ani, le-a spus politistilor ca un roman a intra
Romanul acuzat ca ar fi agresat sexual, sambata, la Firenze, o tanara italianca a fost retinut duminica noapte, in timp ce se afla in casa surorii sale, informeaza Adnkronos. Femeia, in varsta de 28 de ani, le-a spus politistilor ca un roman a intrat peste ea in camera, in timp ce se afla intr-un motel, a amenintat-o, a agresat-o sI a atins-o in zonele intime.

Primele cercetari ale politiei au aratat insa ca cei doi s-au cunoscut vineri seara intr-un bar, au consumat cocaina sI au baut alcool in exces. Apoi au mers sa doarma intr-un motel din ora. Spre amiaza, romanul, in varsta de 27 de ani, s-a trezit sI i-a cerut tinerei sa faca sex. Pentru ca fata a refuzat, barbatul a lovit-o de cateva ori, i-a rupt lenjeria, a atins-o in zonele intime, apoi a fugit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.