Mierea, medicament pentru ficat Mierea de albine, in doze de cate cinci lingurite inainte de mesele principale, are rol protector asupra vezicii biliare si ficatului. Este­ contraindicat bolnavilor de diabet. La randul sau, polenul, in doze

Mierea, medicament pentru ficat

Mierea de albine, in doze de cate cinci lingurite inainte de mesele principale, are rol protector asupra vezicii biliare si ficatului. Este­ contraindicat bolnavilor de diabet. La randul sau, polenul, in doze de cate trei lingurite, luat dimineata pe stomacul gol, timp de o luna, sti­muleaza activitatea biliara. Se face o pauza timp de doua luni, dupa care se repeta cura. Se ia cu pru­den­ta in cazul afectiunilor gastrice (ulcer, dispepsii, esofagite de reflux) si numai dupa consultarea medicului.

Rozmarin pentru inima

Pe langa tratamentul prescris de cardiolog, medicina alternativa ofera o serie de retete care pot alina durerile din angina pectorala si pot preveni aparitia unui eventual atac cardiac provocat de temperaturile scazute.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.