Patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, spune ca dupa ce se va lasa de fotbal Ionut va avea un loc in conducerea Stiintei.
 
In vara, cand a revenit la Universitatea, despre Ionut Lutu se spunea ca este un jucator terminat. Ca i s-
Patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, spune ca dupa ce se va lasa de fotbal Ionut va avea un loc in conducerea Stiintei.

In vara, cand a revenit la Universitatea, despre Ionut Lutu se spunea ca este un jucator terminat. Ca i s-a mai dat o noua sansa, dar ca de fapt s-a dorit aducerea sa "acasa" pentru ca dupa ce va atarna ghetele in cui sa i se ofere un loc de munca la club. "Am venit, tata, la Universitatea, pentru ca este echipa mea de suflet. Daca voi mai putea juca, bine, daca nu, asta e", spunea Lutu la acea vreme. Intre timp Lutu a prins foarte rar echipa de start a alb-albastrilor, dar in putinele minute jucate a reusit prin prestatiile sale sa aduca in contul Stiintei sase puncte, cu Dacia Mioveni si cu Poli Iasi. Chiar si asa, patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, nu este prea multumit de el. "Pe Lutu mai lasati-l in pace. A fost un mare jucator. Putea fi mai mare decat Hagi, dar nu a avut minte. Cred ca nu are 500.000 de euro in cont adunati! Pacat de el! Daca nu a stiut sa profite de sansa care a avut-o. Nu stiu daca mai poate, dar cu siguranta ca este cel mai iubit jucator pentru ce a facut el la Craiova. Din acest motiv, as dori sa mai joace macar un an, doi, dar este prea tarziu pentru el. Oricum, dupa ce se va lasa de fotbal ii voi da o functie in club. A fost mereu la sufeltul meu, dar pacat ca a dat cu piciorul la marele talent pe care l-a avut", spune Mititelu despre Lutu. Oficialul oltenilor, care i-a mai oferit o sansa pe vremea cand era doar vicepresedinte, in urma cu sase ani, sustine ca: "Atunci era inca pe val, dar nu a reusit sa se debaraseze de apucaturile sale si a avut numai de pierdut. Oricum, ramane jucatorul de suflet al meu si nu il voi lasa pe drumuri". Acum sase ani Mititelu l-a luat pe Lutu in biserica sa-i jure ca se face baiat cuminte, insa juramantul a durat doar cateva luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.