PSD a renuntat la propriul proiect de lege privind votul uninominal si va sustine in continuare legea pentru care Guvernul Tariceanu si-a asumat raspunderea, a declarat, ieri, la Pitesti, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, informeaza Mediafax
PSD a renuntat la propriul proiect de lege privind votul uninominal si va sustine in continuare legea pentru care Guvernul Tariceanu si-a asumat raspunderea, a declarat, ieri, la Pitesti, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, informeaza Mediafax. Presedintele Senatului a declarat ca incercarea democratilor de a se ralia la realizarea proiectului PSD privind sistemul de vot uninominal este tardiva si ca social-democratii sustin acum legea pe care Guvernul si-a asumat raspunderea. „In privinta proiectului de lege privind votul uninominal, pot sa va spun ca asistam la o incercare a democratilor de a se ralia la un proiect initial, care este realizat de catre noi. Este insa prea tarziu acum pentru asa ceva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.