Incident. Barbatul a fost ranit de colegul sau, care l-a nimerit in torace Soferul unei masini de transport valori care apartine firmei de securitate G4S a fost impuscat, ieri, de un coleg care sustine ca arma i s-ar fi descarcat accidental. Inciden
Incident. Barbatul a fost ranit de colegul sau, care l-a nimerit in torace Soferul unei masini de transport valori care apartine firmei de securitate G4S a fost impuscat, ieri, de un coleg care sustine ca arma i s-ar fi descarcat accidental. Incidentul s-a produs pe Calea Victoriei, unde acestia livrasera bani la doua banci si Guvernului Romaniei. Potrivit variantei oficiale a reprezentatilor firmei, arma insotitorului, un pistol Carpati de calibru 7,65 mm s-ar fi agatat accidental de un maner al usii si s-ar fi descarcat. Glontul ar fi ricosat din blindajul masinii si a strapuns lateral toracele conducatorului auto, dupa care i-a iesit prin mana. Conducatorul a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul de Urgenta Floreasca. Purtatorul de cuvant al spitalului, Bogdan Oprita, a declarat ca starea ranitului este stabila. Procurorii au declansat o ancheta pentru a stabili daca barbatul a fost impuscat din lipsa de profesionalism a angajatului G4S ori acesta a vrut sa-l ucida. In acest sens, oamenii legii au stabilit deja ca agentii firmei de paza ar fi mintit, in conditiile in care nu a existat niciun ricoseu, iar agentul a tras direct in sofer. Pistolarul este cercetat deocamdata doar pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.