Arhiepiscopul Christodoulos, capul Bisericii Ortodoxe din Grecia, in mesajul de Craciun le-a amintit credinciosilor ca moartea este „soarta comuna a tuturor oamenilor“ si ca teama de moarte este contrabalansata de „mangaierea oferi
Arhiepiscopul Christodoulos, capul Bisericii Ortodoxe din Grecia, in mesajul de Craciun le-a amintit credinciosilor ca moartea este „soarta comuna a tuturor oamenilor“ si ca teama de moarte este contrabalansata de „mangaierea oferita de credinta crestina“, informeaza site-ul Catholica. Sanatatea ierarhului ortodox, care sufera de cancer, aflat in extindere in organism, s-a inrautatit constant. Ficatul sau aproape nu mai functioneaza si au aparut unele probleme cu memoria.
Liderul ortodox ar fi trebuit operat in vara in SUA, dar medicii au anulat interventia din cauza fazei avansate a cancerului. Medicul care ar fi trebuit sa conduca echipa de interventie, Andreas Tzakis, a fost in Atena zilele acestea, si a declarat presei: „Considerand prin ce a trecut, este de mirare cum isi mentine moralul, claritatea mentala si starea fizica“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.