Vineri, 11 ianuarie, primesti

impreuna cu editia de Weekend a Cotidianului

DOZA DUBLA DE PRISON BREAK

DVD 4 - Episoadele 7 si 8

Revolta stirnita de Michael Scofield in episodul 6 continua in urmatorul, viata Sarei este in pericol, iar doi dintre detinuti isi unesc eforturile pentru a contribui la accelerarea planului de evadare.

Haosul din penitenciarul Fox River se inteteste in „Revolte, exercitii si Diavolul (2)", dar lucrurile reintra in normal in „Vechitura". Episoadele 7 si 8 din Colectia „Prison Break" sint incluse pe DVD-ul 4, care se va distribui vineri, 11 ianuarie, impreuna cu editia de weekend a ziarului Cotidianul si vor costa impreuna 12,9 lei.

Rascoala detinutilor improvizata de Michael in prima parte din "Revolte, exercitii si Diavolul" capata proportii enorme in cea de-a doua, astfel ca tinarul inginer scapa situatia de sub control. Mai mult, vietile singurelor persoane care conteaza pentru el, a Sarei si a lui Lincoln, sint puse in pericol. Doctorita este foarte aproape de a fi prinsa in ghearele detinutilor si striga din toate puterile dupa ajutor. Chiar daca-si pericliteaza planul de evadare, Michael risca tot, se strecoara

printr-un canal de aerisire, ajunge in infirmerie, incercind sa o scape pe Sara. In timpul in care Scofield este prins cu treburi prin subteranele inchisorii, Sucre si Abruzzi fac un pas inainte in planul evadarii, reusind sa sparga un zid. Nici Linc nu scapa neatins de furia condamnatilor, unul dintre acestia fiind platit de serviciile secrete americane sa-l ucida. Ingrijorat pentru soarta fiicei sale si convins ca poate calma spiritele in inchisoare, guvernatorul Tancredi isi face aparitia la Fox River. Vinatorii de dovezi in libertate, Veronica si Nick, se imbarca intr-o cursa spre capitala SUA, unde spera ca vor gasi indicii noi in cazul Burrows.

Viata in penitenciar isi reintra in normal in „Vechitura" insa Michael intimpina noi dificultati in planul sau. Una dintre incaperile absolut esentiale pentru evadare, o veche magazie, a fost transformata in camera de recreare pentru gardieni, motiv pentru care Scofield trebuie sa se replieze, mai ales ca ziua evadarii este tot mai aproape.

Tot acum, echipa de detinuti se mareste cu inca un om. Dincolo de zidurile Fox River, agentii Kellerman si Hale au pornit pe urmele lui LJ, fiul lui Linc si pe cele ale Veronicai Donovan. In episodul 8 isi arata pentru prima oara fata si vicepresedintele Statelor Unite, misterioasa Caroline Reynolds, femeia care conduce intreaga conspiratie care l-a adus pe Lincoln Burrows la un pas de moarte.