Tour-operatorul Tunisiana Travel estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de circa 4,8 milioane de euro, cu 2 milioane de euro mai mult decat cifra de afaceri inregistrata in 2007, a declarat coordonatorul agentiei, Gavril Gui, citat de NewsIn. "Pentru 2008 estimam o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro si ne propunem sa ne incadram intr-un interval de profitabilitate de 4-7%", a precizat coordonatorul Tunisiana Travel. Conform datelor companiei, profitul inregistrat in 2007 a fost de 7,5% din cifra de afaceri. Iar in 2006, profitul inregistrat de agentie s-a ridicat la 5,2 % din totalul cifrei de afaceri de 1,8 milioane de euro.
Tour-operatorul Tunisiana Travel opereaza numai in Tunisia, oferta cuprinzand sejururi in regim charter cu plecare din Bucuresti si Cluj-Napoca, circuite si excursii optionale. "Clientii agentiei Tunisiana Travel incep sa se indrepte din ce in ce mai mult spre hoteluri clasificate superior, 4-5 stele, importanta pretului in decizia de a calatori fiind de cele mai multe ori depasita de calitatea serviciilor si de referintele anterioare. Produsele cele mai comercializate sunt sejururile de 7 si 14 nopti pe litoralul estic tunisian, aici intalnindu-se unele dintre cele mai bune plaje de la Marea Mediterana, plaje cu nisip alb fin si intrare lina in mare, ideale mai ales pentru familiile insotite de copii, dar preferate si de cuplurile romantice", a declarat Gavril Gui.
Potrivit datelor agentiei Tunisiana Travel, un sejur de opt zile la un hotel de trei stele poate costa mai putin de 300 de euro, pret care include transportul cu avionul, cazarea, micul dejun si cina, in timp ce, daca optezi pentru un hotel de cinci stele, pretul poate fi de 600 de euro. Un pranz intr-un restaurant tunisian costa 4-5 euro, iar intr-un hotel de cinci stele pranzul nu depaseste 10 euro.
"La cerere, putem oferi orice servicii turistice pentru intregul teritoriu al Tunisiei. Preturile pentru sejururile in alte locatii decat cele clasice (statiunile de pe malul Marii Mediterane - n.r.) variaza in functie de durata transferului, hotel, locatia aleasa, intre 300 si 2.500 de euro. Cei mai multi turisti opteaza pentru sejururi, o mare parte dintre ei apeland la fata locului la excursiile optionale organizate de reprezentanta noastra in Tunisia", a mai afirmat coordonatorul Tunisiana Travel.