Fostul premier britanic, Tony Blair, a fost numit ieri consilier cu norma redusa de catre banca americana JP Morgan, a anuntat banca intr-un comunicat, putand obtine un salariu anual de peste un milion de dolari, afirma AFP citata de NewsIn. Blair va
Fostul premier britanic, Tony Blair, a fost numit ieri consilier cu norma redusa de catre banca americana JP Morgan, a anuntat banca intr-un comunicat, putand obtine un salariu anual de peste un milion de dolari, afirma AFP citata de NewsIn. Blair va consilia directiunea bancii "contribuind cu imensa sa experienta internationala pentru a furniza companiei sfaturi strategice si o viziune din interior asupra problemelor politice mondiale si a tendintelor emergente", a precizat JP Morgan in comunicat. Fostul prim-ministru britanic va participa in numele bancii americane la anumite evenimente si conferinte, a adaugat JP Morgan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.