O fetita de 11 ani, eleva la Scoala Generala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani, sustine ca este terorizata de colegii ei pe motiv ca mama sa se prostitueaza in Italia. De disperare, fata a mers impreuna cu bunica la Inspectoratul Scolar Vrancea si au
O fetita de 11 ani, eleva la Scoala Generala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani, sustine ca este terorizata de colegii ei pe motiv ca mama sa se prostitueaza in Italia. De disperare, fata a mers impreuna cu bunica la Inspectoratul Scolar Vrancea si au depus o reclamatie. "Fiica mea, mama Andreei, este plecata in Italia de 10 ani. Este casatorita acolo si are doi copii. Andreea a ramas la mine in plasament. Am o pensie de 86 de lei si incerc, cu ce mai trimite maica-sa, sa o cresc frumos. Nu stiu ce au colegii cu ea: au batut-o, am dus-o in coma la spital. Apoi au inceput sa o jigneasca, spunandu-i ca mama ei este prostituata in Italia. Chiar si conducerea scolii mi-a spus sa o mut la alta scoala", s-a plans bunica copilei. Pe de alta parte, atat directorul adjunct al scolii, Sorinela Balan, cat si dirigintele Andreei, Fanuta Lazar, sustin ca fetita este un copil- problema si ar trebui sa fie mutata. "Fata asta nu se poate integra in colectiv. Am propus sa fie mutata la alta scoala", afirma Lazar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.