Oficialii care vor participa la summit-ul NATO de la Bucuresti vor fi cazati la hotelurile Hilton, Novotel, Sofitel, Howard Johnson, Capsa si Marriott, acesta din urma fiind ales pentru presedintele George W. Bush si delegatia SUA, au declarat surse
Oficialii care vor participa la summit-ul NATO de la Bucuresti vor fi cazati la hotelurile Hilton, Novotel, Sofitel, Howard Johnson, Capsa si Marriott, acesta din urma fiind ales pentru presedintele George W. Bush si delegatia SUA, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax. Presedintele american George W. Bush, precum si cei aproximativ o mie de membri ai delegatiei SUA la summit-ul NATO de la Bucuresti, din 2- 4 aprilie, vor fi cazati pe durata sederii lor in Romania la hotelul Marriott, au precizat sursele citate.

Potrivit acelorasi surse, delegatia Germaniei, inclusiv cancelarul Angela Merkel, va fi cazata la hotelul Hilton. Tot la hotelul Hilton vor sta presedintele CE, Jose Manuel Barroso, membrii delegatiilor Canadei, Olandei, Georgiei si Poloniei, precum si o parte din delegatia Spaniei, inclusiv premierul Zapatero.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.