Santajat. Secretarul general al Ministerului Culturii s-a aruncat de la etaj dupa ce a facut sex cu o asistenta In guvernul de la Atena se consuma poate cel mai incitant scandal sexual din istoria moderna a Greciei. Unul dintre colaboratorii apropia
Santajat. Secretarul general al Ministerului Culturii s-a aruncat de la etaj dupa ce a facut sex cu o asistenta In guvernul de la Atena se consuma poate cel mai incitant scandal sexual din istoria moderna a Greciei. Unul dintre colaboratorii apropiati ai premierului Kostas Karamanlis se afla in stare critica la spital dupa ce a incercat sa se sinucida din cauza ca amanta sa il ameninta ca va publica inregistrarile video cu partidele lor amoroase. Presa greaca a relatat pe larg povestea, sub titllul "Sex, minciuni si DVD-uri", care a izbucnit luna trecuta, cand secretarul general din Ministerul Culturii, Christos Zachopoulos, a fost fortat sa-si dea demisia si, la scurt timp, a incercat sa se sinucida. Zachopoulos, in varsta de 54 de ani, se afla in spital in stare critica dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al unei cladiri din Atena si nu poate fi audiat de procurori. Seful de cabinet al premierului Karamanlis, Yannis Adrianos, le-a dat anchetatorilor un DVD care, potrivit politiei, contine scene intime cu Zachopoulos si asistenta sa de 35 de ani, Evi Tzekou. Ea a fost arestata, sub acuzatia de santaj, dupa ce a strecurat in dormitorul amantului ei o camera video si a filmat peste 100 de ore de sex extraconjugal. Presa a speculat pe marginea motivelor care au determinat-o sa recurga la acest get, ideea generala fiind ca ea ar fi incercat sa se razbune dupa ce Zachopoulos a refuzat sa o angajeze cu norma intreaga. Tzekou a respins acuzatiile de santaj, dar presa a scris ca aceasta i-ar fi cerut 200.000 de euro sefului ei pentru a opri publicarea DVD-urilor porno. O copie a acestora a ajuns pe masa premierului. Lucrurile s-au complicat la sfarsitul saptamanii trecute, cand avocatul lui Tzekou s-a aruncat in fata unui camion, sustinand ca este victima unei "vanatori de vrajitoare". Heracles Koutelidas a marturisit ca a incercat sa se sinucida de disperare, dupa ce a fost catalogat de presa drept santajist. Politicianul este renumit pentru eforturile sale de a recupera de la britanici statuile de marmura de pe Acropole, care au fost confiscate, intre anii 1799 - 1803, de catre lordul Elgin, cu sprijinul Imperiului Otoman.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.