Roxana Ciuhulescu, gravida in luna a noua, s-a imprietenit cu Rocsana Marcu, de la care primeste acum sfaturi legate de cresterea copiilor. “Imi este de foarte mare ajutor. De la ea am aflat o multime de lucruri despre cresterea unui copil, in
Roxana Ciuhulescu, gravida in luna a noua, s-a imprietenit cu Rocsana Marcu, de la care primeste acum sfaturi legate de cresterea copiilor. “Imi este de foarte mare ajutor. De la ea am aflat o multime de lucruri despre cresterea unui copil, informatii care nu apar in nici o carte. Cum ea are o fetita de patru luni si eu urmeaza sa nasc tot o fetita, sfaturile ei sunt mai mult decat binevenite si imi sunt de un real folos”, ne-a declarat posesoarea celor mai lungi picioare din Romania. Vedeta va aduce pe lume la inceputul lunii februarie primul sau copil, o fetita ce va purta numele de Cleopatra. Roxana a avut parte de o sarcina fara prea multe probleme, in momentul de fata sigurul inconvenient fiind acela ca bebelusul nu o lasa sa se odihneasca noaptea: “De vreo saptamana, fetita mea este foarte neastamparata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.