Mesaj. Conducatorii de la noi ar trebui sa fure din miscarile stilate ale lui Ramon Calderon. Transparenta in fata presei Real Madrid e cel mai important club de pe planeta. O spune istoria clubului si zecile de trofee care stau in vitrina clubului.
Mesaj. Conducatorii de la noi ar trebui sa fure din miscarile stilate ale lui Ramon Calderon. Transparenta in fata presei Real Madrid e cel mai important club de pe planeta. O spune istoria clubului si zecile de trofee care stau in vitrina clubului. Aici, banii, marii fotbalisti si performanta trebuie sa vina de la sine. Nu se concep pasi falsi din partea sutelor de milioane de fani din toata lumea, a caror inima bate mai repede la succesul favoritilor. Gruparea spaniola, prin miscarile presedintelui Ramon Calderon, a stiut in ultimii ani sa iasa in fata si sa castige admiratia suporterilor, adversarilor, dar si a presei. Rafinament, eleganta, eficacitate si o extraordinara atentie la imagine. Asta e mesajul pe care a reusit sa-l transmita seful de la Real. Un simplu eveniment, precum prelungirea contractului de joc al lui Ruud van Nistelrooy, a ajuns sa fie prezentat ca un transfer de zeci de milioane de euro. Olandezului venit de la Manchester United, in vara lui 2006 pentru 18 milioane de euro, ii expira intelegerea pe trei ani. Ca semn de respect pentru aportul sau, madrilenii au "sarit" cu prelungirea contractului pe inca un sezon. Totul s-a facut intr-un cadru sobru, de fata cu presa spaniola, chiar daca unele detalii ale contractului au ramas confidentiale. "Am vazut maretia acestui club, de care am auzit atunci cand ei cautau sa ma convinga sa vin in Spania", a spus atacantul olandez. "Lui Ruud chiar ii pasa. El traieste din si pentru fotbal", a completat presedintele Realului. La noi, jucatorii se prezinta pe la portile unor palate pentru a-si incasa primele sau cadourile. Conducatorii se jignesc in fiecare saptamana, ca apoi sa petreaca Sarbatorile impreuna. Totul, pentru acelasi lucru - succesul in fotbal.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.