"Preocuparea unui jucator profesionist este aceea de a se antrena, de a juca de fiecare data cand este solicitat si de a-l determina pe antrenor sa-l introduca pe teren. Din pacate, Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge sa-l titularizez. In plu
"Preocuparea unui jucator profesionist este aceea de a se antrena, de a juca de fiecare data cand este solicitat si de a-l determina pe antrenor sa-l introduca pe teren. Din pacate, Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge sa-l titularizez. In plus, atunci cand as fi vrut sa-l folosesc, la meciul cu Dinamo, am fost informat ca ceruse deja sa joace la echipa a doua. Probabil prefera sa joace acolo decat sa stea pe banca sau voia sa afle daca va face sau nu parte din lot, pentru a sti daca poate sa plece mai devreme acasa", a spus Lacatus. Badoi, care a semnat un contract pe trei ani cu "Poli" Timisoara dupa ce a fost dat afara de la Steaua, l-a criticat pe Lacatus, spunand ca acesta nu i-a dat nici o sansa sa joace. "M-am pregatit bine si sub comanda lui Lacatus, ce spunea, aia faceam, dar se pare ca tot nu era bine. Oricum, dupa ce nu joci atatea meciuri, normal ca nu poti sa chiui de bucurie la antrenamente, dar m-am pregatit asa cum trebuie. Niciodata nu mi-a explicat de ce sunt lasat pe dinafara lotului la meciuri. Intotdeauna, primul nume pe care il rostea cand anunta numele celor care raman in afara lotului pentru meci era Badoi! Eu eram primul dintre jucatorii anuntati ca nu se dezbraca. Ca erau patru, trei sau doi jucatori lasati in afara lotului, eu eram primul pe lista, nu spunea alt nume primul, macar sa-mi lase cateva secunde de speranta. Nu, Badoi! La Arsenal, cand a fost unul singur care trebuia sa stea in tribuna, n-am avut nici o emotie, am dormit asa bine! Pai daca nu avusesem nici o sansa cand erau patru sau trei, ce sperante sa am la unul singur?!", a spus Badoi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.