Fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei si al Universitatii Craiova, actualul om de afaceri Gica Popescu, s-a aratat dezamagit de decizia lui Adrian Mititelu de a juca returul la Caracal: „Nu vad sa fie un motiv grav in care sa se ia
Fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei si al Universitatii Craiova, actualul om de afaceri Gica Popescu, s-a aratat dezamagit de decizia lui Adrian Mititelu de a juca returul la Caracal: „Nu vad sa fie un motiv grav in care sa se ia o asemenea hotarare atat de drastica pentru suporterii 'Stiintei>>. De ce nu se amana demararea lucrarilor pentru inca doua saptamani si echipa sa evolueze tot in Craiova pana la finalul acestui sezon? Din punctul meu de vedere asa ar fi logic! De ce sa joace de la sfarsitul lunii februarie la Caracal, cand lucrarile la gazon vor incepe la mijlocul lunii aprilie?”
„Baciul” a dat asigura ca, daca ar fi patronul Universitatii, nu ar face asa ceva. „Cert este ca eu nu as face asa ceva daca as fi in locul lui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.