Garrigues, cea mai mare firma spaniola de avocatura, intentioneaza sa deschida, anul viitor, o reprezentanta in Romania, parte a planurilor de expansiune in regiunea central si est-europeana, informeaza Warsaw Business Journal Online. Programul de ex
Garrigues, cea mai mare firma spaniola de avocatura, intentioneaza sa deschida, anul viitor, o reprezentanta in Romania, parte a planurilor de expansiune in regiunea central si est-europeana, informeaza Warsaw Business Journal Online. Programul de extindere al firmei spaniole vizeaza, alaturi de Romania, si Bulgaria si Ucraina.
"Garrigues intentioneaza sa deschida un birou in Romania anul viitor, si, pe termen mai lung, si in Bulgaria. Suntem interesati, de asemenea, de Ucraina. Aceste piete asigura investitorilor oportunitati excelente de crestere si randamente ridicate, desi reprezinta provocari mai mari", a declarat, intr-un interviu pentru Warsaw Business Journal Online, Krzisztof Socha, asociat la firma spaniola.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.