Directorul Sucursalei Bancpost din Bulevardul Timisoarei, Catalin Robert Pascu, acuzat ca a delapidat suma de 100.000 de euro din casieria unitatii, a fost numit in functie in luna noiembrie a anului trecut, informeaza, pentru „Gardianul&ldquo
Directorul Sucursalei Bancpost din Bulevardul Timisoarei, Catalin Robert Pascu, acuzat ca a delapidat suma de 100.000 de euro din casieria unitatii, a fost numit in functie in luna noiembrie a anului trecut, informeaza, pentru „Gardianul“, surse judiciare. Tanarul, in varsta de 27 de ani, a lucrat inainte tot in sistemul bancar, respectiv la o sucursala a Europe Banck si ulterior la filiala BRD de langa Foisorul de Foc. Este necasatorit, dar traieste in concubinaj cu o tanara care a lucrat, la randul ei, in sectorul bancar. Anchetatorii au stabilit ca, in ultima vreme, relatiile dintre ei doi s-au mai racit, asta intrucat concubina directorului a parasit domiciliul in care acesta locuieste impreuna cu parintii sai, din cartierul Ghencea, mutandu-se acasa la parintii ei, la Piata Orizont, din cartierul Drumul Taberei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.