Dupa toate drumurile pe care le-a facut la tribunal pentru a divorta de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu ne-a marturisit ca ezita sa-i mai spuna 'Da>> iubitului ei, de teama sa nu ajunga din nou in instanta. Vedeta a explicat ca un nou divort i-a
Dupa toate drumurile pe care le-a facut la tribunal pentru a divorta de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu ne-a marturisit ca ezita sa-i mai spuna 'Da>> iubitului ei, de teama sa nu ajunga din nou in instanta. Vedeta a explicat ca un nou divort i-ar afecta si mai serios acum, ca au un copil. Prigoana, in schimb, ne-a declarat amuzat ca asteapta sa se faca mai cald afara, pentru a-si putea pune costumul de ginerica. Miliardarul a ales deja si o locatie pentru viitoarea nunta: parcarea unui cunoscut fast-food, unde sa nu fie nevoit sa coboare din masina cånd preotul ii va lega din nou destinul de cel al Adrianei.

Adriana ne-a spus ca nu se grabeste sa ajunga iarasi la starea civila la bratul lui Silviu Prigoana, pentru ca nu se stie ce intorsatura ar putea lucrurile odata cu o noua casatorie. “Mi-e teama sa ma mai marit cu Prigoana. De ce sa ne casatorim? Traim foarte bine asa. Iar daca s-ar intampla si am deveni din nou sot si sotie, nimic nu-mi da garantia ca nu vom ajunge din nou la tribunal. Nu mai vreau sa ma plimb prin tribunale, mi-a ajuns! In plus, acum avem un copil de crescut, nu ne mai putem permite sa fim neseriosi& rdquo;. De altfel, Adriana mai spune ca ea si Prigoana se inteleg mai bine de cand au divortat, lucru confirmat si de proaspatul tatic.

De cealalta parte, Silviu Prigoana ne-a spus ca nu are ezitari in ce priveste o noua casatorie cu femeia vietii lui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.