Fratii lui Hayssam, trimisi in judecata. Procurorii DIICOT i-au trimis in judecata, ieri, pe Mustafa Tartoussi si pe fratii lui Omar Hayssam, Mukhles si Mahmoud, acuzati ca in perioada 23 -30 iunie 2006 au planificat si inlesnit fuga din tara a siri
Fratii lui Hayssam, trimisi in judecata. Procurorii DIICOT i-au trimis in judecata, ieri, pe Mustafa Tartoussi si pe fratii lui Omar Hayssam, Mukhles si Mahmoud, acuzati ca in perioada 23 -30 iunie 2006 au planificat si inlesnit fuga din tara a sirianului, desi cunosteau faptul ca acesta a fost condamnat la 20 de ani de puscarie pentru savarsirea unor acte de terorism. Procurorii au propus arestarea preventiva a armatorului Mustafa Tartoussi, despre care au informatii ca ar vrea sa plece, la randul sau, din tara. Si-a atacat copilul ca sa-i ia alocatia. O femeie din localitatea Vanatori, Mehedinti si-a atacat propriul copil cu toporul in timp ce acesta dormea. Motivatia este terifianta: pustiul nu a vrut sa-i dea femeii alocatia ca sa n-o cheltuiasca pe bautura. Asa ca mama l-a lovit de sapte ori, iar baiatul si-a pierdut cunostinta si a zacut in pat intr-o balta de sange aproape 15 ore. Femeia nu a chemat ambulanta si nici nu i-a acordat primul ajutor. Sute de soferi reclama, zilnic, ambuteiajele din Bucuresti. Peste 500 de persoane au anuntat Politia Capitalei, in mai putin de 48 de ore, pentru a anunta crearea unor ambuteiaje, dupa ce, joi, Biroul de Presa al institutiei a conceput si a lansat pe internet o harta rutiera care indica soferilor, in timp real, situatia circulatiei pe drumurile bucurestene. Postata pe site-ul "http://b.politiaromana.ro", harta este actualizata permanent in functie de constatarile din teren ale agentilor de circulatie si ale cetatenilor prinsi in trafic. Batranul de 83 de ani, eliberat din inchisoare. Neculai Gheban, ieseanul de 83 de ani inchis in urma cu o luna si jumatate in Penitenciarul Iasi pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti, a fost eliberat, ieri, dupa ce a fost gratiat, marti, de presedintele Traian Basescu. Reprezentantii inchisorii au asteptat publicarea decretului de gratiere in Monitorul Oficial pentru a-i da drumul batranului. La un pas de moarte, in puscarie. Cinci detinuti din Penitenciarul Iasi au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au incercat sa se drogheze cu barbiturice. Din nefericire, au gresit dozele. "Niciunul nu a avut intentia sa se sinucida, ci doar sa-si induca o stare de euforie", a declarat directorul Penitenciarului, Marius Vulpe. Ghinionistii sunt acum in afara oricarui pericol. Frica de SIDA a ucis un tanar sanatos tun. Un tanar de 26 de ani, din Targu Mures, s-a spanzurat fiindca banuia ca avea SIDA, insa dupa autopsie medicii au descoperit cu stupoare ca sinucigasul nu era infestat cu virusul HIV. Tanarul apelase la serviciile unor prostituate si banuia ca ar fi luat HIV, asa ca a solicitat un test medical. N-a mai asteptat rezultatele. A lasat un bilet de adio, s-a ascuns in pivnita casei si si-a pus streangul de gat. In timp ce trupul sinucigasului era depus la morga, au sosit si rezultatele testului: n-avea nici urma de HIV, ci o banala infectie urinara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.