Descurcaret. Un american locuieste o saptamana in magazin, pana i se curata si renoveaza casa Un actor de comedie din SUA a gasit o modalitate inedita de a avea un acoperis deasupra capului cat timp i se igienizeaza si renoveaza casa, el mutandu-se
Descurcaret. Un american locuieste o saptamana in magazin, pana i se curata si renoveaza casa Un actor de comedie din SUA a gasit o modalitate inedita de a avea un acoperis deasupra capului cat timp i se igienizeaza si renoveaza casa, el mutandu-se intr-un magazin de mobila al companiei Ikea, deschis recent in orasul New Jersey. Mark Malkoff promoveaza astfel si produsele binecunoscutei firme, dar are si unde locui cat timp i se aranjeaza casa. "Nu puteam sta acolo, iar prietenii mei nu au putut sa ma gazduiasca pentru ca nu au prea mult spatiu. In plus, sa ma fi dus la hotel, era mult prea scump", povesteste Mark. Americanul locuieste la Ikea, intr-un spatiu de 65 de metri si foloseste baia angajatilor companiei pentru a se spala si a-si face necesitatile fiziologice. "Lumea se uita la mine ca la un urangutan de la Zoo, dar nu ma deranjeaza absolut deloc. Clientii care vor sa viziteze dormitorul meu, trebuie neaparat sa se descalte, pentru ca nu vreau sa-mi intre cu murdaria de afara in camera. Iar angajatii companiei trebuie sa aiba grija de mine, ca doar sunt oaspetele lor", a adaugat Mark. El va locui la Ikea pana la sfarsitul acestei saptamani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.