Registrul Auto Roman (RAR) nu mai elibereaza si nu mai omologheaza, incepand din acest an, carti de identitate pentru autovehiculele noi care nu respecta normele de poluare Euro 4. Potrivit precizarilor institutiei, aceste norme se aplica numai auto
Registrul Auto Roman (RAR) nu mai elibereaza si nu mai omologheaza, incepand din acest an, carti de identitate pentru autovehiculele noi care nu respecta normele de poluare Euro 4. Potrivit precizarilor institutiei, aceste norme se aplica numai autovehiculelor noi, respectiv celor care nu pot face dovada unei inmatriculari anterioare introducerii in Romania. De altfel, inca de la inceputul lunii decembrie a anului trecut, RAR a transmis tuturor importatorilor, reprezentantilor autorizati ai producatorilor si constructorilor auto conditiile de acceptare a vehiculelor cu gradul de poluare chimica Euro 3, complete sau incomplete, detinute pana la sfarsitul anului trecut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.