Incepand cu 1 ianuarie, Registrul Auto Roman (RAR) nu mai omologheaza si nu mai elibereaza carti de identitate pentru autovehiculele care nu respecta normele de poluare chimica Euro 4. De asemenea, incepand cu aceeasi data se va aplica si taxa de pri
Incepand cu 1 ianuarie, Registrul Auto Roman (RAR) nu mai omologheaza si nu mai elibereaza carti de identitate pentru autovehiculele care nu respecta normele de poluare chimica Euro 4. De asemenea, incepand cu aceeasi data se va aplica si taxa de prima inmatriculare pentru motocicluri. Aceasta masura care a fost anuntata ieri va fi aplicata doar in cazul autovehiculelor noi, respectiv celor care nu pot face dovada unei inmatriculari anterioare introducerii in Romania. De la inceputul lunii decembrie 2007, RAR a transmis tuturor reprezentantilor autorizati ai producatorilor si constructorilor noile reglementari pentru aducerea la cunostinta a conditiilor de acceptare a vehiculelor cu gradul de poluare chimica Euro 3 detinute pana la sfarsitul anului 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.