Proprietarii grupurilor Mobexpert, respectiv Altex - Dan Şucu si Dan Ostahie - incep constructia unei galerii comerciale pe un teren de 5 ha in vecinatatea hypermarketului Carrefour din Ploiesti, acest teren fiind cumparat de cei doi in urma cu un a
Proprietarii grupurilor Mobexpert, respectiv Altex - Dan Şucu si Dan Ostahie - incep constructia unei galerii comerciale pe un teren de 5 ha in vecinatatea hypermarketului Carrefour din Ploiesti, acest teren fiind cumparat de cei doi in urma cu un an.
"Vom construi un magazin Mobexpert si un Media Galaxy, care vor ocupa doar o parte din teren, urmand ca pe restul suprafetei sa construim o galerie comerciala", a declarat agentiei Mediafax Dan Şucu, fara sa dea detalii despre valoarea investitiei in acest proiect.
El a precizat ca, in prezent, discuta cu Ostahie ce fel de magazine vor fi construite, dar nu a dorit sa precizeze daca spatiile comerciale vor fi reunite intr-un centru de tip mall sau va fi un alt gen de galerie comerciala. Proprietarul Mobexpert a dezvaluit ca nu vor exista proiecte rezidentiale pe acest teren si ca acesta va fi un centru exclusiv comercial, spunand, totodata, ca spera ca lucrarile sa inceapa si sa se incheie in acest an.
De asemenea, proprietarul grupului Altex, Dan Ostahie, a spus, la randul sau, ca investitia se afla inca in stadiu de proiect, urmand ca detaliile sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii ianuarie.
"Vom construi o galerie comerciala care va include un Media Galaxy, un Mobexpert si probabil si alte magazine. Am vrea sa incepem lucrarile anul acesta si sa le finalizam anul viitor. Terenul a fost cumparat impreuna cu domnul Şucu, iar proiectul va fi administrat de o firma la care eu si domnul Şucu vom fi asociati", a completat Ostahie. Mobexpert estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 200 milioane de euro si a programat deschiderea catorva magazine, la Ploiesti, Bucuresti si Suceava.
Grupul Altex estimeaza pentru anul in curs vanzari de peste 350 de milioane de euro, anuntand, totodata, deschiderea a mai mult de 30.000 de metri patrati de spatii comerciale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.