Gruparea gorjeana nu se opreste cu achizitiile din intersezon. Dupa ce a transferat sapte fotbalisti din Portugalia, oltenii au imbratisat modelul Rapid, prin aducerea a doi jucatori de la o alta formatie lusitana, Sporting Braga. E vorba de portaru
Gruparea gorjeana nu se opreste cu achizitiile din intersezon. Dupa ce a transferat sapte fotbalisti din Portugalia, oltenii au imbratisat modelul Rapid, prin aducerea a doi jucatori de la o alta formatie lusitana, Sporting Braga. E vorba de portarul polonez Pawel Kieszek, optiunea a treia in lotul formatiei lusitane. Goalkeeper-ul in varsta de 23 de ani a aparat in acest sezon numai in patru meciuri, dar la echipa de rezerve. A mai venit si brazilianul Jose Anilton Junior, jucator in varsta de 27 de ani, care evolueaza ca fundas central. Acesta a intrat in patru jocuri de campionat si intr-un meci de Cupa UEFA. Celor noua fotbalisti transferati li s-au oferit contracte pe sase luni, cu optiune de prelungire daca echipa se salveaza de la retrogradare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.