Trei membri ai unei familii din Germania, care isi viziteaza in fiecare an rudele din Timisoara, au disparut fara urma de mai bine de o luna. Familia Keller, formata din Maria, Ioan si fiul lor, Dennis, de numai 16 ani, a intrat in Romania in data d
Trei membri ai unei familii din Germania, care isi viziteaza in fiecare an rudele din Timisoara, au disparut fara urma de mai bine de o luna. Familia Keller, formata din Maria, Ioan si fiul lor, Dennis, de numai 16 ani, a intrat in Romania in data de 14 noiembrie anul trecut. Acestia au mers in vizita la familia Savu din Timisoara, ai carei rude sunt, apoi au plecat pe ruta Deva - Brasov - Galati, avand intentia sa viziteze si manastirile din zona Maramuresului. Ultima oara cand Petre Savu a vorbit cu sora sa a fost chiar de ziua acesteia, la sfarsitul lunii noiembrie. "De atunci am sunat in repetate randuri, dar nimic. Telefoanele mobile sunt inchise, nu mai avem niciun semn de viata de la ei", a spus Savu. Avand in vedere ca nimeni nu stie ca familia sa fi avut dusmani, pistele politiei sunt foarte putine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.