Cecilia Ciganer Albeniz, fosta sotie a presedintelui francez Sarkozy, ar putea sa se casatoreasca in luna februarie cu Richard Attias, chipesul si bogatul afacerist din domeniul publicitar cu care ea a fugit la New York in 2005 fara sa se gandeasca l
Cecilia Ciganer Albeniz, fosta sotie a presedintelui francez Sarkozy, ar putea sa se casatoreasca in luna februarie cu Richard Attias, chipesul si bogatul afacerist din domeniul publicitar cu care ea a fugit la New York in 2005 fara sa se gandeasca la stabilitatea casniciei sale - presa franceza a tratat aceasta stire extrem de interesanta cu toata discretia si pudoarea caracteristica, comenta ieri cotidianul spaniol El Mundo. Nu cumva au inceput Sarko si fosta sotie o adevarata cursa - care se va recasatori primul? Care a fost motivul crizei matrimoniale prin care au trecut cei doi? Sa fi fost aventurile Ceciliei de vina pentru ruptura de la Palatul Elysee? Toate acestea sunt intrebari care circula in mediile politice si gazetaresti ca un foileton, de vreme ce nu apare nici un fel de dezmintire, mai scrie cotidianul spaniol. Pentru moment, Le Parisien anunta nunta dintre Cecilia si Richard in Elvetia, luna viitoare - adica exact in aceeasi perioada in care Le Journal de Dimanche dadea drept sigura apropiata nunta a lui Sarkozy cu noua sa iubita, fostul fotomodel Carla Bruni. Fostul cuplu Cecilia-Nicolas a aparut pe primele pagini ale ziarelor in 2005, atunci cand Paris Match publica poze ale Ceciliei cu Richard Attias la New York. Fosta doamna Sarkozy s-a cait si s-a intors acasa in 2006, dar cei doi au divortat in 2007. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.