Aceasta a declarat ca a omorat copilul ca sa nu se faca de rusine fata de bunicii care au crescut-o si care nu stiau ca este insarcinata. Lucia Florina Resiga a nascut, potrivit Mediafax, pe ascuns in toaleta si, vrand sa scape de copil, l-a intepat
Aceasta a declarat ca a omorat copilul ca sa nu se faca de rusine fata de bunicii care au crescut-o si care nu stiau ca este insarcinata. Lucia Florina Resiga a nascut, potrivit Mediafax, pe ascuns in toaleta si, vrand sa scape de copil, l-a intepat cu foarfecele de mai multe ori. Apoi, ea a aruncat copilul in hazna in incercarea de a-si ascunde urmele. Dupa ce a iesit din toaleta, femeia s-a speriat si, intalnindu-se in curtea casei cu doi dintre fratii ei, le-a povestit ce s-a intamplat. Acestia au recuperat trupul bebelusului si au anuntat ambulanta. Interventia ambulantierilor a fost inutila, copilul fiind mort.
Concluziile medico-legale arata ca decesul s-a produs ca urmare a multiplelor traumatisme provocate cu un obiect ascutit, respectiv cu o foarfeca. "Conform rezultatelor examenului necroptic, copilul a fost nascut viabil, ceea ce agraveaza situatia pentru tanara", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui. Femeia a fost arestata preventiv pentru o perioada de 29 de zile sub acuzatia de omor calificat. Daca va fi gasita vinovata, tanara risca pana la 25 de ani de inchisoare. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.