Zeci de enoriasi din Republica Moldova au desfasurat in urma cu doua zile un „Drum al Crucii“ intre localitatile Giurgiulesti si Cahul, pe o distanta de aproximativ 50 de kilometri. Actiunea a fost organizata dupa ce trei preoti romani s
Zeci de enoriasi din Republica Moldova au desfasurat in urma cu doua zile un „Drum al Crucii“ intre localitatile Giurgiulesti si Cahul, pe o distanta de aproximativ 50 de kilometri. Actiunea a fost organizata dupa ce trei preoti romani si o calugarita, care slujeau in Republica Moldova, au primit dispozitii de expulzare. Enoriasii din sudul tarii spera sa contribuie astfel la solutionarea acestei probleme. Expulzarea preotilor romani intervine in contextul unei campanii mai ample de denigrare a Romaniei, initiate de puterea de la Chisinau. Crestinii sunt de parere ca prin actiunile de persecutare si prigoana la adresa clerului Mitropoliei Basarabiei, puterea comunista moldoveneasca isi demonstreaza preferintele totalitariste pro-ruse.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.