O imigranta romanca a fost retinuta de autoritatile italiene dupa agresarea si uciderea unei femei de 80 de ani din localitatea Albano Laziale, situata in apropierea Romei, pentru care lucra ca menajera de cateva zile, relateaza pagina online a agent
O imigranta romanca a fost retinuta de autoritatile italiene dupa agresarea si uciderea unei femei de 80 de ani din localitatea Albano Laziale, situata in apropierea Romei, pentru care lucra ca menajera de cateva zile, relateaza pagina online a agentiei Adnkronos.

Romanca in varsta de 39 de ani a fost retinuta in cursul noptii de luni spre marti de carabinierii din Castel Gandolfo, localitate situata la sud de Roma.

Potrivit anchetatorilor, victima a fost agresata pe fondul unei dispute verbale pe care a avut-o cu menajera.

La Repubblica relateaza ca dupa agresarea batranei, menajera l-a sunat pe fiul sau, care a chemat ambulanta. Medicii de la spitalul unde a fost transportata victima au constatat decesul. Menajera romanca a fost incarcerata in Penitenciarul Rebibbia (Roma).
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.