Tragic. Dupa ce a scapat ca prinminune de atentatele teroriste din 2004, un bistritean care muncea in Spania a murit de inima la numai 33 de ani Octavian Besutiu, originar din comuna bistriteana Feldru, a murit inainte de Revelion, in localitatea Al
Tragic. Dupa ce a scapat ca prinminune de atentatele teroriste din 2004, un bistritean care muncea in Spania a murit de inima la numai 33 de ani Octavian Besutiu, originar din comuna bistriteana Feldru, a murit inainte de Revelion, in localitatea Alcala de Henares, situata la 35 de km de Madrid. Dupa cum ne-a declarat mama sa, Ana, baiatul nu a fost bolnav, cu exceptia unor rani pe care le-a capatat in urma atentatului de la Madrid, din martie 2004. Barbatul a fost ranit atunci la timpan si ochi, dar a trecut cu bine peste eveniment si a revenit la lucru in constructii. Potrivit mamei sale, Octavian a plecat din Romania inca de la varsta de 14 ani si a lucrat prin mai multe tari, precum Austria, Croatia si apoi Spania, unde s-a stabilit. Cu banii trimisi acasa, mama sa le-a cumparat lui si celor trei surori ale sale, plecate si ele la lucru in strainatate, case si gradini. Octavian nu mai venise in tara de sapte ani. "Nu a apucat sa-si vada casa si gradina", ne-a declarat mama sa, care sustine ca fiul sau era foarte suparat, mai ales ca se despartise de sotie. Familia asteapta acum repatrierea trupului, dupa ce cumnatii au pus mana de la mana si au platit cei 4.000 de euro necesari transportului. In ultimii ani si-au pierdut viata in strainatate 12 localnici din Feldru. Printre decedati se afla doi frati, unul impuns de taurii pregatiti pentru corida, altul sofer - in accident.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.