Zaharia, Cristocea, Badoi si Croitoru sunt cei patru care au fost pusi pe lista de transferuri si nu vor face deplasarea in cantonamentul din Spania, iar lor li se adauga Iacob, care are probleme medicale. Cei patru urmeaza sa isi caute echipe, in ti
Zaharia, Cristocea, Badoi si Croitoru sunt cei patru care au fost pusi pe lista de transferuri si nu vor face deplasarea in cantonamentul din Spania, iar lor li se adauga Iacob, care are probleme medicale. Cei patru urmeaza sa isi caute echipe, in timp ce Victoras Iacob este asteptat sa se refaca, urmand ca atunci sa se ia o decizie in privinta lui. LISTA NEAGRA. Adrian Neaga, Petre Marin si Andrei Vatca erau si ei pe lista celor opt jucatori pe care Becali i-a catalogat ca fiind "fara valoare de Steaua", dar au fost inclusi in lotul care va face deplasarea, miercuri, in Spania. Mijlocasul Vasilica Cristocea este cel mai vechi dintre jucatorii care au fost exclusi din lotul formatiei bucurestene. Acesta a venit la formatia ros-albastra de la Farul Constanta, la inceputul anului 2006. Dorel Zaharia a fost transferat in vara trecuta de la Gloria Bistrita in schimbul sumei de 500.000 de euro, iar in mansa secunda a turului II preliminar a reusit sa inscrie golul victoriei in partida cu Zaglebje Lubin, scor 2-1, in timp ce in turul III preliminar a punctat din nou in meciul cu BATE Borisov, din Ghencea, scor 2-0. Fotbalistul de 30 de ani a evoluat in turul campionatului 14 meciuri si a inscris doua goluri. In toate competitiile, Zaharia a marcat de opt ori pentru Steaua. Valentin Badoi, 31 de ani, a fost achizitionat la inceputul sezonului de la Rapid Bucuresti pentru 550.000 de euro, fiind utilizat in 10 partide. Cel de-al patrulea jucator care nu va face parte din lotul Stelei pentru retur este mijlocasul Marius Croitoru, adus la gruparea din Ghencea in iarna trecuta de la FC Vaslui. Fotbalistul a bifat 12 jocuri in acest tur de campionat, fara sa marcheze vreun gol.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.