Asa cum ne asteptam, anul 2008 a inceput cu atacuri virulente impotriva unor „realizari“ de care ministrul educatiei a fost foarte fericit in ultimele zile de dinaintea Craciunului. Principalul atac a fost indreptat impotriva tezelor cu
Asa cum ne asteptam, anul 2008 a inceput cu atacuri virulente impotriva unor „realizari“ de care ministrul educatiei a fost foarte fericit in ultimele zile de dinaintea Craciunului. Principalul atac a fost indreptat impotriva tezelor cu subiect unic, teze pe care agentiile de evaluare externa continua sa le critice cu vehementa. Insa ceea ce ne-a surprins este faptul ca, imediat dupa ce a fost data publicitatii scrisoarea deschisa, adresata primului-ministru, privind esecul acestor lucrari de control, a aparut pe toate site-urile principalelor ziare o replica furibunda la aceste critici. Mesajul nu era semnat de ministrul Adomnitei, asa cum ar fi fost normal, ci de un oarecare inspector scolar dintr-un judet din Moldova. Evident, omul are toata libertatea sa expuna in scris orice fel de idee, insa de data aceasta ni s-a parut totul cusut cu ata alba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.