Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se da in vant dupa tehnologia moderna. Suverana nu se mai poate dezlipi de consola Nintendo a nepotului ei, printul William. Acesta a primit-o cadou de Craciun, de la logodnica lui, Kate Middleton. Insa Willi
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se da in vant dupa tehnologia moderna. Suverana nu se mai poate dezlipi de consola Nintendo a nepotului ei, printul William. Acesta a primit-o cadou de Craciun, de la logodnica lui, Kate Middleton. Insa William nu s-a bucurat prea multa vreme de darul de 250 de euro de la iubita sa, pentru ca acesta i-a fost luat de bunica lui. Elisabeta a II-a a fost atat de fascinata de consola lui William, incat i-a luat-o ca sa se poata juca ea. "Imediat dupa pranzul din ziua de Craciun, regina i-a luat consola lui William si a inceput sa joace bowling. Era atat de patrunsa de joc ca se putea intampla orice in jurul ei si nu observa. William a surprins-o jucandu-se si a ramas cu gura cascata. O privea si nu-i venea sa creada ca are o bunica atat de cool, la 81 de ani. Nici macar nu s-a suparat ca i-a luat cadoul. La un moment dat a inceput sa rada cu lacrimi cand a observat cu cata naturalete se misca suverana si cat de buna era coordonarea intre maini si ochi. Acum, William si bunica lui au facut un pact, sa se joace pe rand cu Nintendo", au declarat surse de la palatul regal.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.