Monica si Irinel Columbeanu pregatesc de zor o petrecere pentru fetita lor Irina, care pe 17 ianuarie va implini un an de viata. Tot in aceasta zi, micutei ii va fi rupta si turta, conform traditiei romanesti.Irina Columbeanu isi va sarbatori in cur
Monica si Irinel Columbeanu pregatesc de zor o petrecere pentru fetita lor Irina, care pe 17 ianuarie va implini un an de viata. Tot in aceasta zi, micutei ii va fi rupta si turta, conform traditiei romanesti.Irina Columbeanu isi va sarbatori in curand ziua de nastere, eveniment ce va culmina cu ruperea turtei. Pe 17 ianuarie, la resedinta sotilor Columbeanu de la Izvorani, prietenii cei mai apropiati familiei vor veni sa-i ureze toate cele bune micutei. Surorile Monicai, nasii de cununie, nasii Irinei si cativa prieteni ii vor canta acesteia “La multi ani!” pentru prima data in viata: “O sa fie o petrecere intima doar pentru familie si cei mai apropiati oameni. Nu vreau sa fac nimic grandios, pentru ca nu se cade. La ruperea turtei trebuie sa fie un mediu familial”, a spus Monica. Dat fiind ca sotii Columbeanu fac parte dintre cei mai bogati romani, Irina are tot ceea ce si-ar putea dori si chiar mai mult. Din acest motiv, Monicai ii este foarte greu sa se decida asupra unui cadou: “Inca nu m-am hotarat ce sa-i cumpar. Are de toate si chiar nu stiu ce i-as mai putea lua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.