Politistul Cristian Cioaca este incepånd de ieri si pana pe data de 13 ianuarie din nou in concediu medical. Avocatul politistului, Florentin Sorescu, a declarat reporterului nostru ca nu cunoaste exact motivul pentru care clientul sau si-a lu
Politistul Cristian Cioaca este incepånd de ieri si pana pe data de 13 ianuarie din nou in concediu medical. Avocatul politistului, Florentin Sorescu, a declarat reporterului nostru ca nu cunoaste exact motivul pentru care clientul sau si-a luat un nou concediu medical, dar, din cate stie el, Cioaca a fost de sarbatori la patinoar si si-a luxat piciorul. Tot ieri, magistratii Curtii de Apel Brasov i-au ridicat politistului interdictia de a parasi tara. Astfel, incepånd de astazi, inspectorul principal se poate plimba linistit peste hotare.

Politistul Cristian Cioaca este, de ieri si pana in data de 13 ianuarie, din nou in concediu medical. Principalul suspect in disparitia avocatei Elodia Ghinescu, inspectorul principal Cristian Cioaca a vrut sa isi petreaca sarbatorile de iarna intr-un mod cat se poate de relaxant. Barbatul a mers la patinoar, dar a avut ghinionul de a-si luxa piciorul. Chiar daca politia brasoveana nu a vrut sa spuna motivul pentru care Cioaca a depus o cerere pentru aprobarea unui nou concediu medical, avocatul acestuia, Florentin Sorescu, a decla rat: „Nu cunosc exact motivul pentru care clientul meu a solicitat un nou concediu medical. Tot ce va pot spune este faptul ca l-am vazut astazi (ieri-n.r) si abia mergea. Din cate am inteles, Cristi a mers de sarbatori la patinoar si si-a luxat piciorul. Probabil acesta este motivul”, a declarat Florentin Sorescu, avocatul lui Cristian Cioaca. De la disparitia sotiei sale si inceputul anchetei, Cristian Cioaca a stat mai mult acasa decåt la serviciu. Politistul si-a luat de mai multe ori concediu medical, dupa ce medicii de la Spitalul Militar Brasov au constatat ca starea lui este depresiva. Astfel, din 11 pana in 24 septembrie a avut concediu medical, apoi a urmat un concediu de odihna, din 25 septembrie pana in 9 octombrie. Din 11 octombrie a mai avut trei zile de medical, iar din 24 octombrie politistul a fost trimis din nou in concediu medical. De ieri, politistul si-a mai luat inca o saptamana de concediu medical, dar de data aceasta se pare ca nu pentru ca este stresat, ci pentru ca si-a luxat piciorul pe patinoar.

Magistratii Curtii de Apel Brasov i-au ridicat ieri politistului interdictia de a parasi tara. Astfel, incepånd de astazi inspectorul principal se poate plimba linistit peste hotare. „Astazi am avut un nou termen in ceea ce priveste masura de ridicare a interdictiei de a parasi tara. Magistratii Curtii de Apel Brasov au revocat interdictia. Acest lucru este foarte important pentru noi“, a mai precizat Sorescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.