Decizie. Gigi Becali i-a transmis lui Marius Lacatus cine nu se poate sui in avionul de Oliva Forfota a inceput in Ghencea. In ultimele zile s-a incercat finalizarea unor noi transferuri, dupa aducerea lui Habibou, dar, deocamdata, "bombele" au rama
Decizie. Gigi Becali i-a transmis lui Marius Lacatus cine nu se poate sui in avionul de Oliva Forfota a inceput in Ghencea. In ultimele zile s-a incercat finalizarea unor noi transferuri, dupa aducerea lui Habibou, dar, deocamdata, "bombele" au ramas doar promisiuni. Adrian Ilie ne-a declarat ca, momentan, nu s-a definitivat nimic si ca inca nu se stie ce jucatori se vor desparti de Steaua. "Mai mult ca sigur nu vor pleca toti jucatorii in cantonament. Unii dintre ei au oferte si vom vedea ce se va putea finaliza si ce nu. Nu pot sa va dau nume si nici numarul lor. Maine (n.r. - azi) se va lua o decizie finala in aceasta privinta. Ce stim sigur este ca tot lotul va fi prezent la vizita medicala". Patronul Gigi Becali a declarat saptamana trecuta ca cei opt jucatori de pe "lista neagra" nu vor face deplasarea in cantonamentul de la Oliva. Victoras Iacob, Adrian Neaga, Vasilica Cristocea, Florin Croitoru, Dorel Zaharia, Valentin Badoi, Petre Marin si Cosmin Vatca au fost trecuti pe linie moarta si amenintati cu echipa a doua. Prin decizia conducerii de a nu fi luati in cantonament, fotbalistii incriminati sunt fortati sa-si caute echipe la care sa joace din retur. In afara de cei opt, Adrian Ilie ne-a spus ca mai sunt oferte oficiale pe adresa clubului si ca se vor lua in discutie eventualele transferuri. Pentru achizitii, au ramas in tratative pentru doi atacanti, un sud-american si unul din Europa. In echipa vor reveni Mirel Radoi, Sorin Ghionea si Mihaita Plesan, care au suferit accidentari grave anul trecut. Golanski nu a auzit de Habibou Polonezul Pawel Golanski a sosit ieri dupa-amiaza in Bucuresti, dupa ce si-a petrecut vacanta alaturi de familie. "Am fost bucuros ca mi-am revazut familia dupa patru luni. Am facut Sarbatorile in orasul meu natal, Ludz. Nu am auzit de Habibou, dar daca a venit la noi inseamna ca are valoare", a declarat fundasul nationalei Poloniei. Golanski a facut chiar si o sugestie referitoare la campania de achizitii: "Suntem o echipa buna si nu mai avem nevoie de trasferuri. Noi trebuie sa ne pregatim bine in cantonament. Sper sa iau campionatul cu Steaua si sa joc la CE cu nationala mea".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.