Extrem de zambitor, fostul presedinte a tinut sa contrazica spusele unei prezicatori, care anuntase acest an drept unul mai linistit. "Va fi un an de confruntari politice si electorale. Sunt framantari in toate partidele. Pe mine ma intereseaza PSD,
Extrem de zambitor, fostul presedinte a tinut sa contrazica spusele unei prezicatori, care anuntase acest an drept unul mai linistit. "Va fi un an de confruntari politice si electorale. Sunt framantari in toate partidele. Pe mine ma intereseaza PSD, in ce masura va reusi sa se trezeasca, a cam navigat in ape tulburi in ultimii trei ani", a declarat Iliescu.
Iliescu a spus ca se afla intr-un dialog constant pe blogul sau cu tinerii in privinta viitorul stangii. "Si acum sunt in dialog cu pustanii astia. Chiar vreau sa deschid o discutie despre soarta stangii, ce este stanga in zilele noastre", a sustinut fostul lider PSD. Subiectul a fost atins si cand Geoana si secretarul general, Titus Corlatean, au venit sa-l felicite pe Iliescu. Uitand parca de conflictele cu acesta, Geoana s-a grabit sa spuna ca e nevoie obligatoriu de Iliescu in partid, deoarece "ar fi o risipa si ar fi si un lucru necuviincios si nu te bazezi pe tot ce inseamna experienta politica, iar in politica romaneasca Ion Iliescu e de departe cel mai experimentat si mai intelept".
Adrian Nastase i-a oferit un album despre Rodin si expresivitatea mainilor in creatia acestuia, iar Mircea Geoana i-a daruit ultima carte a lui Joseph E. Stiglitz, intitulata "Making Globalization Work". Nu au lipsit nici cadourile mai extravagante. Un invitat i-a adus o pereche de ochelari cu laser pentru a-si iradia dusmanii, iar pentru doamna Nina un termometru in forma de fluturas. In fapt, era vorba de o pereche de ochelari de plastic cu doua becuri verzi in lateral. (Cristian ANDREI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.