Exista o anumita relaxare si deblocare a situatiilor, cat si o eventuala gasire a unor solutii inspirate, care sa va permita sa va imbunatatiti situatia financiara si sa antrenati noi relatii afective si de colaborare. Este indicat sa nu se forteze lucrurile, pentru ca etapele necesare pentru consolidarea situatiei profesionale si sentimentale nu au fost inca parcurse in totalitate. Excesul de incredere pe care il alimenteaza trigonul Saturn - Pluto atentioneaza asupra unor actiuni superficiale precipitate, care ar putea conduce la o eventuala anulare a eforturilor. Starea de spirit si curajul in abordarea problemelor curente sunt punctele forte ale zilei. Poate fi o buna ocazie pentru ameliorarea unor dispute trecute.

Berbec
Sunteti tentati sa va demonstrati intregul potential creativ, ideile originale si mai ales talentul organizatoric. Sunteti tentati sa munciti cu mai mult spor, sa va intensificati toate actiunile, deoarece vi se pare ca in ultima vreme ati batut pasul pe loc. Doriti sa deveniti experti in domeniul dumneavoastra, sa fiti cel mai bun. Gasiti cele mai potrivite metode de lucru, lucru care atrage multe i nvidii din partea celor din jur. Veti fi puternic sustinuti energetic de Destin , si toate actiunile personale intreprinse va vor amplifica calitatile necesare, chiar si pe cele nebanuite. Zi favorabila colaborarilor profesionale fructuoase!

Taur
Sunteti mai impulsivi decat de obicei si asta deoarece simtiti ca ceva va scapa in ceea ce priveste partenerul. Pot aparea critici si conflicte cu colaboratorii sau cu partenerii de care va leaga ceva mai mult decat afacerile. Acest lucru poate crea nemultumiri mari, dar trebuie sa intelegeti ca nu puteti depasi toate blocajele iar conditionarile sunt impuse de timp. Vi se pare ca nu va mai ajunge timpul pentru a acoperi toate problemele si situatiile pe care trebuie sa le rezolvati. Nemultumirile vor fi inlocuite cu initiativa, asa incat nu veti mai lasa problemele sa va copleseasca.

Gemeni
Nu alimentati pesimismul care va caracterizeaza astazi si incercati sa-l inlocuiti cu cat mai multa disponibilitate! Deblocarea opozitiei cu planeta Pluto va deschide noi oportunitati si va da posibilitatea de a initia toate acele proiecte care pana acum au fost imposibil de scos la iveala. Aveti anumite tendinte extremiste si vi se pare ca persoanele din jurul dumneavoastra nu sunt preocupate decat de lucruri superficiale. In consecinta, doriti sa le demonstrati ce inseamna lucrul bine facut, sau sa le aratati celor din jur adevarata implicare de care sunteti capabili. Nu-i judecati pe cei din jur dupa felul dumneavoastra de a fi!

Rac
Cautati ceva, dar nu stiti exact ce anume. Parca va lipseste ceva pentru a fi fericiti si asta nu va da pace. Nu insistati prea mult daca sunteti nelinistiti, lasati lucrurile sa se rezolve de la sine! Trebuie sa intelegeti rostul rabdarii si al asteptarii. In dragoste, sunteti foarte sentimentali, va doriti sa fiti rasfatati de catre partener, sa vi se faca toate poftele. Daca acesta nu va iese in intampinare cu atitudinea dorita va intristati foarte rau, dar evitati sa reprosati. Asteptati ca partenerul sa faca primul pas!

Leu
O persoana foarte insistenta doreste sa va domine mental, sa va faca sa actionati dupa principiile ei. Orice aventura romantica va lasa reci astazi, deoarece in ciuda predispozitiei dumneavoastra generale, acum nu va arde de asa ceva. Doriti sa va faceti ordine in viata personala, sa legati noi prietenii si sa eliminati tot ceea ce va face rau. Veti petrece momente foarte placute in compania unor cunostinte mai vechi, care va cauta din nou compania, ba mai mult decat atat par interesate de viata dumneavoastra in mod special. Pot aparea gelozii intelectuale, dar atmosfera ramane optimista.

Fecioara