Astazi se pot evidentia mari reusite morale, reusita politica, iar calatoriile lungi va pot aduce celebritatea. Pe tot decursul deplasarilor se vor incheia relatii profitabile. Se poate observa o usoara labilitate psihica care se poate transforma in
Astazi se pot evidentia mari reusite morale, reusita politica, iar calatoriile lungi va pot aduce celebritatea. Pe tot decursul deplasarilor se vor incheia relatii profitabile. Se poate observa o usoara labilitate psihica care se poate transforma in dorinta de schimbare si intr-un dor deosebit de calatorii. Pot exista preocupari politice si sociale, adeseori in legatura cu subiecte mai delicate. Exista posibilitatea aparitiei conflictelor, luptelor impletite cu o puternica tendinta spre reactie si esec, din cauza unei atitudini dizarmonice in activitatea depusa. Calatoriile si schimbarea de loc se vor dovedi insa benefice. Va atrag calatoriile pe apa. Exista o inclinatie spre utopie, spre opinii ciudate sau credinte vechi si stranii. Puteti primi o serie de vesti din strainatate, sau relua legatura cu persoane dragi plecate acolo. Deplasarile pentru afaceri, comert sunt dublate de un succes practic. Exista o dragoste manifesta pentru viasa la tara. Nu va alarmati daca ceva un iese din prima, deoarece orice amanare presupune o mai buna pretatire!

Berbec
Veti lega prietenii cu usurinta, dar problemele apar in momentul in care veti avea tendinta de a fi prea egoisti. Sunteti idealisti, in cautarea partenerului perfect. Daca nu sunteti suficient de realisti, va puteti simti dezamagiti de catre prieteni si de catre parteneri, pentru ca nu se pot ridica la standardele impuse de dumneavoastra.Daca vi se pare dificil sa pastrati prietenii si persoana iubita, ganditi-va carui fapt se datoreaza acest lucru. Sunteti agresati de o persoana care se plange mereu, care va solicita mai mult decat aveti dumneavoastra disponibilitate.

Taur
Toate vi se par in egala masura importante, dar va supraestimati fortele proprii, presiunea este mai mare decat puteti suporta, caz in care veti fi nevoiti sa cedati. „Ocupatia” poate fi cauza bolii dumneavoastra. Cineva incearca sa va santajeze, de aceea se recomanda precautie maxima. Evitati persoanele zgarcite, deoarece astazi sunteti foarte sensibili la orice problema legata de aspectul material!

Gemeni
Aveti o latura secreta, o parte pe care nimeni nu a vazut-o, nu a descoperit-o pana acum, dar care incepe sa doreasca sa fie descoperita. Cu alte cuvinte, ceea ce nu ati relevat nimanui, iese acum la iveala. Va puteti convinge competitorii de perseverenta dumneavoastra. Incercati sa faceti o selectie riguroasa in randul prietenilor, indepartand din jurul dumneavostra orice persoane materialiste sau preocupate de stricta lor realizare!

Rac
Sunteti foarte preocupati de ceilalti, aveti impresia ca neglijarea partenerului va poate rani adanc. Procesul implinirii sufletesti va fi putin mai dificil astazi, de aceea este bine sa va eliberati de orice dependenta fata de celalalt. Evitati sinceritatea nediplomatica, deoarece rezultatul unor cuvinte si fapte negandite poate fi dureros. Exista pericolul ca din prea mult orgoliu sa nu va aratati sentimentele real.

Leu
Posesivitatea se poate confunda cu afectiunea, ceea ce va poate indeparta de ceilalti. Incercati sa nu le amintiti prietenilor greselile pe care le-au facut, deoarece exista riscul de a parea critici fara motiv. Demonstrati maturitate pe masura ce realizati ce vi se intampla, dar ar trebui sa faceti efortul de a va atentiona singuri atunci cand gresiti. Simtiti nevoia sa fiti iubiti si protejati. Sentimentele va scapa de sub control, aveti tendinta de a va ingrijora cu privire la relatii, ceea ce va duce la sentimente de dezamagire, chiar si atunci cand nu este cazul.

Fecioara


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.