Excluderi din lot si amenzi consistente, asta ii asteapta pe jucatorii de la CFR Cluj si Ceahlaul Piatra Neamt care nu au respectat programul inmanat de antrenori inainte de vacanta. Ioan Andone a declarat ca jucatorii vor fi amendati cu cate 1.000
Excluderi din lot si amenzi consistente, asta ii asteapta pe jucatorii de la CFR Cluj si Ceahlaul Piatra Neamt care nu au respectat programul inmanat de antrenori inainte de vacanta. Ioan Andone a declarat ca jucatorii vor fi amendati cu cate 1.000 de euro daca intarzie la reunirea lotului, fapt ce i-a determinat pe Trica& Co sa fie extrem de punctuali. „Nu vreau sa parem o echipa indisciplinata. Pentru a nu avea probleme, inainte de vacanta, de comun acord cu patronul Arpad Paszkany, am decis sa marim amenda de la 300 de euro la 1.000 de euro. Toti jucatorii trebuie sa fie in Cluj la data stabilita, iar cine nu raspunde la telefon va suporta de asemenea consecintele“, a spus Andone.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.